This page is hosted for free by cba.pl. Are you the owner of this page? You can remove this message and unlock many additional features by upgrading to PRO or VIP hosting for just 5.83 PLN!
Want to support this website? Click here and add some funds! Your money will then be used to pay for any of our services, including removing this ad.

Start     Informacje o Fundacji     Sponsorzy Fundacji     Projekty Fundacji     Kontakt

Imieniny obchodzą:

Euchariusza, Eustachego, Eustachiusza, Leona, Ludmiły, Ludomiły, Ostapa, Siestrzewita

Wesprzyj nasze działania

Fundacja Terebint

Witamy Państwa

Na tworzonym portalu informacyjnym Fundacji TEREBINT.

Nasza Fundacja stawia sobie za podstawowy cel wsparcie dla działań związanych z szeroko rozumianą promocją profilaktyką zdrowotną i cyfrycyzacji życia, a w szczególności realizowaną poprzez przygotowywanie i udostępnianie różnych opracowań oraz przygotowywaniem non-profitowych programów i systemów informatycznych.

Fundacja nie jest związana z żadną organizacją polityczną – jesteśmy otwarci na różne poglądy, chcemy być ponad podziałami i realizować zadania bez względu na bieżącą sytuację polityczną, chociaż nie zamykamy się na współpracę z różnymi pozytywnymi osobami, jeżeli taka współpraca umożliwi lepszą i bardziej efektywną realizację celów, jakie Fundacja założyła sobie do realizacji.

Zapraszamy do współpracy także i inne osoby chcące realizować podobne cele.

Fundacja chociaż stawia sobie cele zbieżne z celami Ustawy o pożytku Publicznym i Wolontariacie, nie jest i nie będzie się ubiegała o status organizacji pożytku publicznego, aby nie komplikować sobie pracy i nie wydawać pieniędzy na rozbudowaną administrację i dodatkowe nakłady na sprawozdania.

PRZEKAŻ DAROWIZNĘ I ODLICZ JĄ OD PODATKU!!!
AŻ DO 6% ZWROTU

Więcej o Fundacji

Porównuj różne produkty finansowe dla firm i osób fizycznych - Znajdź najlepszy produkt finansowy dla siebie! Jest to strona, które pomoże Ci porównać produkty finansowe aktualnie znajdujące się na rynku i wybrać te, które najlepiej spełniają Twoje wymagania. Wystarczy tylko jedno kliknięcie, abyś nie musiał martwić się już dłużej i zastanawiać, który bank proponuje najlepsze dla Ciebie rozwiązania.