This page is hosted for free by cba.pl. Are you the owner of this page? You can remove this message and unlock many additional features by upgrading to PRO or VIP hosting for just 5.83 PLN!
Want to support this website? Click here and add some funds! Your money will then be used to pay for any of our services, including removing this ad.

Start     Informacje o Fundacji     Sponsorzy Fundacji     Projekty Fundacji     Kontakt

Imieniny obchodzą:

Euchariusza, Eustachego, Eustachiusza, Leona, Ludmiły, Ludomiły, Ostapa, Siestrzewita

Wesprzyj nasze działania

Projekty realizowane

[Twój wolny wybór]

Numer
działania
Nazwa projektu
3. Wsparcie edukacji i profilaktyki pro-zdrowotnej oraz ochrony zdrowia i pomocy społecznej.
3.1 Naturalne leczenie raka za pomocą Witaminy B17
Jeżeli chcesz wesprzeć wydrukowanie podręcznika, przekaż wsparcie.
Aktualizacja: 2016.07.20
3.2 Leczenie raka za pomocą sody oczyszczonej.
Witamina B17 i miód - czyli poprzednie dwa opisy w jednym pliku, wraz z kilkoma przepisami z miodem. Zawiera także opis opis alternatywnej metody leczenia stwardnienia rozsianego.
Druk.
8. Działania wspomagające rozwój społeczności lokalnych, samorządnych wspólnot, organizacji pozarządowych i innych instytucji działających na rzecz dobra publicznego w różnych dziedzinach życia społecznego
8.1 Szczepionki
9. Wspieranie idei samorządności i demokracji
9.1 Wybory dla wszystkich

Projekty zakończone

8.1 System obsługi bibliotek.
8.2 Program komputerowy Falconidae wspierający monitoring finansów organizacji pozarządowej.

Porównuj różne produkty finansowe dla firm i osób fizycznych - Znajdź najlepszy produkt finansowy dla siebie! Jest to strona, które pomoże Ci porównać produkty finansowe aktualnie znajdujące się na rynku i wybrać te, które najlepiej spełniają Twoje wymagania. Wystarczy tylko jedno kliknięcie, abyś nie musiał martwić się już dłużej i zastanawiać, który bank proponuje najlepsze dla Ciebie rozwiązania.